Jeg sørger altid for den bedste behandling

Her i huset kan jeg vejlede og behandle mine kunder, til at få et forøget
velvære i deres liv. Mine lokaler er hyggelige og afstressende indrettet, så
De føler Dem så godt tilpas som muligt.

Derudover er det meget vigtigt for mig at lytte til mine kunders ønsker, og
jeg vil derefter efterkomme så vidt muligt.
Selve behandlingen er dermed en dialog, med professionel vejledning.

Behandlinger:

Fodbehandling

Stater med et veltempereret fodbad, derefter klippes, files og oprenses neglene. Hvis der er hård huddannelser, ligtorne eller ligne beskæres dette. Der vil altid være god service og gode råd og vejledning i behandling af dine fødder.

Fod wellness

Fodpeeling er en dejlig og anderledes måde at få masseret fødderne på. Du starter med at få et veltempereret fodbad, derefter smøres en blanding af olie og salt på fødderne og masseres ind, derefter sættes fødderne i vand og blandingen vaskes af. Derefter masseres fødderne med det sidste olie som sidder på fødderne. Det er en dejlig fornemmelse som er i fødderne bagefter, der bliver sat gang i blodomløbet.

Parafin behandling

Paraffin er en dejlig varme behandling til fødder og hænder. Man starter med en fed creme på hænder eller fødder, derefter dyppes de i paraffinen et par gange, derefter kommer de i den handske eller en futte og der sidder man i et stykke tid. Efter det fjernes paraffinen og man får det sidste creme masseret ind. Det er en dejlig behandling om vinteren, da man bliver varmet op i hænder eller fødder.

Manicure

Starter med et dejligt veltempereret håndbad. Derefter bliver hænderne smurt ind i en peeling creme og de skrubbes let, så vaskes de rene, derefter skubbes neglebånd, og klippes til og så files neglene til og poleres. Til sidst får man negleolie og creme på, med en let massage.
Andre behandlinger

Lakering

Der er mulighed for at få lakeret negle i mange forskellige farver med almindelig neglelak og gelcolor. Gelcolor er en gel neglelak som hærdes under Led lys, resultatet holder fra 2 – 4 uger.
Nu er der også mulighed for at få lavet nailart på neglene, det er hvor man laver mønster på nelgene med lak og sten, der er mange muligheder at vælge i mellem.

Voksbehandlinger

Jeg laver forskellige voksbehandlinger bl.a. i ansigtet, overkrop, underkrop, intim voks. Hvis man sammensætter flere voksbehandlinger, vil der kunne gives et tilbud på de ønskede behandlinger.